Säkerhet

IT-skåp med originellt hantverk

Bakgrunden till Target Enclosures sortiment av IT-säkerhetsskåp, för affärskritiska IT-system, har sitt ursprung i Försvarsmaktens behov av, samt krav på, flexibla och användarvänliga lösningar.

Marknadsledande innovation

Target Enclosure® har sedan starten 2013 fram till och med 2018 verkat som ett affärsområde inom Eldon Installation AB.Efter en stark utveckling under 2018 beslutade Eldon Installations ägare, Simonssongruppen, att utveckla verksamheten och bilda ett eget bolag från och med april 2019.

Target Enclosure AB verkar helt och hållet med fokus på de skalskyddslösningar som utvecklats och utvecklas inom varumärket Target Enclosure®.

Ett mycket nära samarbete med ett flertal företag, inom både försvarsindustrin och säkerhetsbranschen har bidragit till den positiva utvecklingen och inspirerat till innovativa lösningar. Våra patenterade produkter för bland annat vågfällor, kabelintag, låssystem och tillbehör är skräddarsydda för mer än 100 skåpsvarianter.

Sortimentet av svensktillverkade skalskyddslösningar är outstanding när det gäller kombinationen av flexibilitet, användarvänlighet och skyddsnivå. Target Enclosure® kan idag räkna in ett stort antal företag och myndigheter som sina kunder. Sedan 2017 är vi ensamma på den svenska marknaden att erbjuda IT-säkerhetsskåp med högsta klassificeringen för skydd mot avlyssning – TEMPEST/RÖS-klass 10GHz/100dB tillsammans med säkerhetsklassningen SN2 och SN3. Tillverkningen sker primärt i småländska Alvesta och vi jobbar kontinuerligt nära våra kunder och samarbetspartners. Allt för att kunna bibehålla vår snabbhet, flexibilitet,
lyhördhet och innovativa kraft.

Vår ambition är att fortsätta leda utvecklingen av skalskydd för affärskritiska IT-system
och därigenom expandera verksamheten. Potentialen för Target Enclosures lösningar är stor och vi arbetar kontinuerligt vidare med innovativa produkter i svensktillverkad toppklass. I en tid då globala cyberhot och digital krigföring tar en allt större plats, ser vi det som vår mission att förse försvar, myndigheter och privata företag med verktyg att skydda sina tillgångar.

Vill du få hjälp av en expert?

Marknadsledande innovation

Vad är RÖS, Tempest, Shielded Enclosure, SN2 och SN3?

Fördelar med Target Enclosures SE-skåp

Läs mer

Din säkerhet i fokus

Läs mer
Säkerhet

Marknadsledande innovation

Target Enclosure AB verkar helt och hållet med fokus på de skalskyddslösningar som utvecklats och utvecklas inom varumärket Target Enclosure®. Ett mycket nära samarbete med ett flertal företag, inom både försvarsindustrin och säkerhetsbranschen har bidragit till den positiva...

Läs mer

Vill du veta mer

Skriv in din epost så kontaktar vi dig!