Säkerhet

Skalbarhet, mobilitet och säkerhet i en krävande miljö

Bakgrunden till Target Enclosures sortiment av IT-säkerhetsskåp, för affärskritiska IT-system, har sitt ursprung i Försvarsmaktens behov av, samt krav på, flexibla och användarvänliga lösningar.
20-fots Container-FP-1
20-fots Container-FP-1
20-fots Container-FP-1

Skalbarhet, mobilitet och säkerhet i en krävande miljö

I vår omvärld får mobila lösningar allt större betydelse. Behovet av att kunna flytta utrustning både nationellt och internationellt ökar och efterfrågan på flexibla lösningar blir allt större. Både för att öka säkerhet och minska sårbarhet inför de säkerhetshot som råder.

Target Enclosure har inte bara små mobila lösningar för RÖS/Tempest 10GHz/100dB utan kan även bidra med spetskompetens när det gäller konstruktion av större enheter såsom containrar. Target Enclosures skåp av Tempest 10GHz/100dB, är redan vanligt förekommande i olika containerlösningar. Utöver placering av skåp i färdiga containrar, har Target Enclosure även kapacitet att bidra vid konstruktion av nya flexibla containerlösningar. Ett exempel på dessa lösningar, är en flexibel container där antal skåp snabbt kan anpassas i kombination med teknikutrymme och arbetsplats. En fullt ut skalbar lösning där det finns plats för upp till 5st RÖS/Tempest 10GHz/100db skåp och där ytan för övrig utrustning och arbetsutrymme anpassas utifrån antalet skåp. Skåpen kan enkelt lyftas ut, ersättas med andra Target Enclosureskåp med färdiginstallerad utrustning, eller bytas mot helt annan utrustning med samma modulmått. Flexibiliteten att utnyttja utrymmet och dessutom kunna flytta skåp mellan olika containrar utan att behöva ominstallera utrustningen i skåpen är unik för Target Enclosures lösningar. Med Target Enclosures stora kompetens kring konstruktion, luftflöde/värmeavledning, flexibla konstruktioner och säkerhetsskåp av högsta Tempestklass är möjligheterna oändliga. För att säkerställa bästa möjliga nyttjandegrad och flexibilitet rekommenderar vi en tidig inblandning av Target Enclosure i samband med konstruktion av denna typ av lösningar.

Vill du få hjälp av en expert?

Vad är RÖS? Vad är Tempest?

Marknadsledande innovation

Fördelar med Target Enclosures SE-skåp

Läs mer

Din säkerhet i fokus

Läs mer
Säkerhet

Marknadsledande innovation

Target Enclosure AB verkar helt och hållet med fokus på de skalskyddslösningar som utvecklats och utvecklas inom varumärket Target Enclosure®. Ett mycket nära samarbete med ett flertal företag, inom både försvarsindustrin och säkerhetsbranschen har bidragit till den positiva...

Läs mer

Vill du veta mer

Skriv in din epost så kontaktar vi dig!