Target Enclosure

Bakgrunden till Target Enclosures sortiment av säkerhetsskåp för affärskritiska IT-system, har sitt ursprung i Försvarsmaktens behov och krav av flexibla och användarvänliga lösningar.

Target Enclosure har sedan starten 2013 fram till och med 2018 verkat som ett affärsområde inom Eldon Installation AB. Efter en stark utveckling under 2018 beslutade Eldon Installations ägare, Simonssongruppen, att knoppa av verksamheten och bilda ett eget bolag fr.o.m april 2019. Target Enclosure AB verkar helt och hållet med fokus på de skalskyddslösningar som utvecklats inom varumärket Target®.

Ett mycket nära samarbete med ett flertal företag, inom både försvarsindustrin och säkerhetsbranschen, har bidragit till den positiva utvecklingen och inspirerat till innovativa lösningar. Våra patenterade lösningar för bland annat vågfällor, kabelintag, låssystem och tillbehör är skräddarsydda för mer än 100 skåpsvarianter. Target Enclosure är med sitt sortiment av svensktillverkade skalskyddslösningar outstanding när det gäller kombinationen av flexibilitet, användarvänlighet och skyddsnivå.

Target Enclosure kan idag räkna in ett stort antal välrenommerade företag och myndigheter i sin kundbas.

Target Enclosure är än så länge ensamma på den svenska marknaden att erbjuda datasäkerhetsskåp med högsta klassificeringen för skydd mot avlyssning – TEMPEST/RÖS-klass 10GHz/100dB. Lösningar vi haft ända sedan 2017. Tillverkningen sker primärt i småländska Alvesta och vi jobbar kontinuerligt nära våra kunder och samarbetspartners. Allt för att kunna bibehålla vår snabbhet, flexibilitet, lyhördhet och innovativa kraft.

Våra ambitioner är att fortsätta leda utvecklingen av skalskydd för affärskritiska IT-system och därigenom expandera verksamheten. Affärsverksamhetens potential är stor och vi arbetar oförtrutet vidare med innovativa lösningar i svensktillverkad toppklass. I en tid då globalt cyberhot och digital krigföring tar en allt större plats, ser vi det som vår mission att förse försvar, myndigheter och privata företag med verktyg att skydda sina tillgångar.