Din säkerhet i fokus

Innovation och nytänkande är Targets riktlinjer där kundens målbild är i fokus. Vårt erbjudande är utvecklat för att vara så flexibelt och användarvänligt som möjligt. Oavsett vilket skyddsbehovet är har vi en unik lösning som skapar trygghet i er verksamhet. Ingen organisation har råd att förlora eller äventyra kritisk data.

Lär dig mer

Marknadsledande innovation

Våra skåp finns i över 100 varianter med flera olika tillbehör för att kunna erbjuda kundanpassade lösningar. Skåpen finns i SN2 (skyddsnivå 2) och SN3 (skyddsnivå 3) samt med RÖS-skydd enligt högsta Tempestklass 10GHz/100dB. Det finns inga motsvarande IT-skåp på marknaden som kan erbjuda samma kombinerade säkerhet och flexibilitet som Target Enclosure. Med lång erfarenhet på installationsmarknaden, och inom försvarsmakten, har vi stor kunskap av produktutveckling och förstår vikten av användarvänliga lösningar med genomtänkt kvalitet. Med flera patenterade lösningar som innefattar bland annat kabelintag, skåpskonstruktion och låssystem har vi skapat en unik produkt för framtidssäkrad datalagring.

Lär dig mer

En helhetslösning för säkerhet

Target Enclosure är stolta över att kunna erbjuda våra kunder maximal flexibilitet. Genom vår närhet till tillverkningen, ett flertal installatörer och alla våra kunder kan vi erbjuda kundanpassade lösningar samtidigt som vi säkerställer högsta kvalitet. Oavsett om ni behöver ett enskilt skåp till er datalagring, en riskanalys eller hjälp att ta fram ett helt nytt datacenter hjälper vi er.

Vill du veta mer?

Skriv in din e-post så kontaktar vi dig!