Marknadsledande säkerhetslösningar

Vårt mål är att skapa säkerhet och trygghet

Din säkerhet i fokus

Innovation och nytänkande är Targets riktlinjer där kundens målbild är i fokus. Vårt erbjudande är utvecklat för att vara så flexibelt och användarvänligt som möjligt. Oavsett vilket skyddsbehovet är har vi en unik lösning som skapar trygghet i er verksamhet. Ingen organisation har råd att förlora eller äventyra kritisk data.

Lär dig mer

Marknadsledande innovation

Våra skåp finns i över 100 varianter med flera olika tillbehör för att kunna erbjuda kundanpassade lösningar. Skåpen finns i SN2 (skyddsnivå 2) och SN3 (skyddsnivå 3) samt med RÖS-skydd enligt högsta Tempestklass 10GHz/100dB. Det finns inga motsvarande IT-skåp på marknaden som kan erbjuda samma kombinerade säkerhet och flexibilitet som Target Enclosure. Med lång erfarenhet på installationsmarknaden, och inom försvarsmakten, har vi stor kunskap av produktutveckling och förstår vikten av användarvänliga lösningar med genomtänkt kvalitet. Med flera patenterade lösningar som innefattar bland annat kabelintag, skåpskonstruktion och låssystem har vi skapat en unik produkt för framtidssäkrad datalagring.

Lär dig mer

En helhetslösning för säkerhet

Target Enclosure är stolta över att kunna erbjuda våra kunder maximal flexibilitet. Genom vår närhet till tillverkningen, ett flertal installatörer och alla våra kunder kan vi erbjuda kundanpassade lösningar samtidigt som vi säkerställer högsta kvalitet. Oavsett om ni behöver ett enskilt skåp till er datalagring, en riskanalys eller hjälp att ta fram ett helt nytt datacenter hjälper vi er.

Ett unikt IT-skåp

Target Enclosure® SN2/SN2SE är helt unika och utmärker sig av ett stort antal egenutvecklade och patenterade lösningar. Skåpen består av olika skåpskroppar, dörrar, låssystem, inredningar, luftstosar, fläktsystem, kabelintag och belysningar och kan därför helt anpassas efter kundens önskemål. Skåpens miljö kan styras och fjärrövervakas. Target Enclosure® SN2 finns med eller utan RÖS-skydd (SE).

Läs mer

Target Enclosure® SN3/SN3SE är ett säkerhetsskåp utvecklat för att kunna erbjuda marknaden ett smidigt och användarvänligt skåp som uppfyller Försvarsmaktens skyddssnivå 3. Trots den smala totalbredden på endast 700 mm har skåpen en dagöppning på hela 620mm för det utdragbara 19”-stativet. Target Enclosure® SN3 finns med eller utan RÖS-skydd (SE).

Läs mer
Valfri kroppstyp: P-passiv – A-aktiv – D-dubbelaktiv
Valfri dörrtyp: P-passiv, A-aktiv, L-fastbultad. Alla med dämpande egenutvecklad dörrmekanism med 180 graders öppning.
Flyttbar med pallyftare. SN2-skåpets byggsystem medför att det kan levereras som platt paket för enkel hantering – ej SN2SE.
SCI för SN2 och SWG för SN2SE
Försedd med Alarmtec MC-370 magnetkontakt och fästplatta för Seismisk detektor Siemens/Alarmtec
Remote Monitoring Unit för fjärrövervakning av fläktsystemet
Fan Management Unit som steglöst styr Ø 250 mm fläktar för låg ljudnivå och maximal luftströmning
SN2SE är säkert enligt högsta RÖS och Tempest-klass med hjälp av kraftfilter och faradays bur.
SN3 är inbrottsklassat till säkerhetsnivå 3
Luftintag genom filter på dörren och skåpets undersida
Valfri dörrtyp: P-passiv, A-aktiv, L-fastbultad. Alla med dämpande egenutvecklad dörrmekanism med 180 graders öppning.
SCI för SN3 och SWG för SN3SE
8-siffrigt kodlås KabaMas 252
Remote Monitoring Unit för fjärrövervakning av fläktsystemet
Fan Management Unit som steglöst styr Ø 250 mm fläktar för låg ljudnivå och maximal luftströmning
SN3SE är säkert enligt högsta RÖS och Tempest-klass med hjälp av kraftfilter och faradays bur.

Vill du veta mer?

Skriv in din e-post så kontaktar vi dig!