Väggmonterat Säkerhetsskåp M4

Beskrivning

Skåpet är framtaget för mobilt och marint bruk men kan med fördel även användas för andra mobila eller stationära lösningar där elektronisk apparatur ska skyddas mot intrång samt påverkan. Skåpet fästes med 4st vibrationsdämpande, alternativt fasta, fästelement med dimensionen M10 i fartygsskrovet eller i fordonet.
Skåpet är tillverkat av rostfri plåt, vilket ger lång livslängd samt ett bra skydd för korrosion i marina miljöer.

Öppning och låsmekanism.
Skåpets öppnas genom att låsa upp de två hakregellåsen. Luckan hakas av genom att lyfta upp den c:a 15mm därefter ut från bottenplatttan för åtkomst av utrustningen. Man kan nu nå utrustningen för maximalt åtkomst. Låsmekanismen består av två ASSA låshus 411-35 för upprätthållande av tvåhandsfattad låsning. Låscylindrar ingår ej. Dock kan Target Enclosure, om så önskas, erbjuda låscylindrar som tillbehör.

Montering av utrustning och kablage.
I skåpet finns fästelement för montering av den elektroniska utrustningen samt kabelintag för el- och datakablage. Kabelgenomföringen består av ett delbart Icotek-intag som skyddar ingående kablage. Dessa insatser finns i en mängd varianter och bestäms utefter kundens önskemål.

Fördelar med Target Enclosures SE-skåp

Läs mer

Din säkerhet i fokus

Läs mer
Säkerhet

Marknadsledande innovation

Target Enclosure AB verkar helt och hållet med fokus på de skalskyddslösningar som utvecklats och utvecklas inom varumärket Target Enclosure®. Ett mycket nära samarbete med ett flertal företag, inom både försvarsindustrin och säkerhetsbranschen har bidragit till den positiva...

Läs mer

Vill du veta mer

Skriv in din epost så kontaktar vi dig!